My Art wOrk - Display -



Cerita Ttg Penjelajahan Pangeran




Aku adlah seorg ank Kmpung yg Berasal dr Keluarga yg sederhana,
tggl di kmpung yg dberi nme Kampung Batu7, Kluang jhOr..
Mencri ilmu dnegeri Org, dgn hrpan dpt megubah Prinsip khidupan aku
yg dlunye ske berangan2, agr mnjadi knyataan...
SelangOr drul Ehsan, itu lah tmpt dmne aku mrantau mninggalkn
kmpung halaman, demi mencri ilmu...
Universiti Industri SelangOr (unisel), itu lh tmpat
aku Belajar Mengenal dUnia n Mengenal dr aku yg
sebenarnye...
InsyAllah, aku akn jdkn angan2 aku itu, mnjadi realiti...






Final Projek

Iwani adalah sebuah syarikat yang mengeluarkn
makanan sejuk beku, aku di tugaskn utk memperbaharui
setiap advertising, corporate, logo n etc
dalam usaha utk meningkatkn lg produktiviti syarikat ini
 sekali gus dpat mmperkenalkn produk ini kpd
masyarakat m'sia mhupn dunia...





 My Photography shoot







Kalau nk tgk lebih lg pic2 yg menarik blh 
layari my fotopages k...pangeran.fotopages.com...  




Nie adlah Antara work2 aku dr sem 1-5,
yg dahulunye aku mmg xpernah mengenali selok belok
ttg kOmputer, ap eth lg nk mnggunakanye,
mmg mlu sgt2 ngn bdak2 class yg mmg dah ad basic ttg komputer,
tp, aku psang kn niat utk blajar n mgetahui ttg komputer, aku msh egt lg ad kwn class
aku yg berkate pd aku" jgn risau, lpas nie ko lg expeRt n pOwer dr aku" smpai
skg aku pgang kte2 kwn aku2, thanks a lOts aku ucpkn kt
kwn aku yg skg dah kje kt JAKIM...
sO, skg aku mmg btul2 da taw selok belok ttg kOmputer nie, advance lg kmputer IMAC
plk 2, sO aku tnjukkn antre kjer2 hsil  
pmbelajarn aku selame 2thun lbh kt unisel nie....
From - Ketua Pangeran -



Copywriting (advertising)






Pamplate





3 Combination Layers





My Packaging






My Typography














Corporate










Graphic Comunication










Tracing 





Kpd para pgunjung bLog nie, insyAllah
aku akn msukkn lg stiap Art wOrk2 aku yg the  best
utk share ngn kOrg, jgn lpe kritik k, ttng
wOrk2 yg aku buat...
salam Ketua Pangeran...

2 Response to "My Art wOrk - Display -"

gravatar
NasirNanyan Says:

Waa.. Cantik2 La Pic Ko Tangkap.. Nanti Aku Nak Kawin Leh La Panggil Ko Ekk.. Hahaha

My Blog:
NasirNanyan.Blogspot.Com

gravatar
norizzammudin a.k.a ( boy ) Says:

insyAllah, ble je..pape nnt contact je k..
tq, cz singgah kt blog aku..=)

Post a Comment